Eskrima Könyv

Manapság már mindenkinek szüksége van önvédelmi alaptudásra!

Önvédelmi oktató könyv a leghatékonyabb eszközös és pusztakezes harcművészetről
Könyvünkből megtudhatod és megtanulhatod, hogyan kell kivédened egy utcai támadást, akár pusztakézzel, ütőszerszámmal vagy akár késsel támad rád valaki.

FÉLSZ EGY SÖTÉT UTCÁN VAGY ALULJÁRÓBAN?
HASZNOS LENNE MEGISMERNED NÉHÁNY IGAZÁN HATÉKONY ÖNVÉDELMI FOGÁST?
SOKAT SPORTOLSZ ÉS FEJLESZTED TESTED, DE AZ ÖNVÉDELMI TUDÁSOD HIÁNYOS?
VAGY CSAK EGYSZERŰEN ÉLSZ-HALSZ A KELETI HARCMŰVÉSZETEKÉRT ÉS KULTÚRÁÉRT?
HA bármelyik kérdésre igen a válasz, akkor az új Eskrima Önvédelemről szóló könyvet Neked írták!

Az „Eskrima Önvédelem Mesterfokon” című szakkönyvből megismerheted ezt az ősi tudáson alapuló, de a 21. századi modern nők és férfiak számára továbbfejlesztett egyedülálló Fülöp-szigeteki harcművészeti és önvédelmi rendszert, az Eskrimát.
- Valódi utcai önvédelmi küzdelemben felhasználható technikákat és módszereket tanulhatsz a könyvből.
- Képekkel és leírásokkal mutatjuk be az Eskrima teljes technikai repertoárját, melyet így lépésről lépésre könnyen elsajátíthatsz.
- Az Eskrima minden részét megtalálod a könyvben: egy bot, dupla bot, marokbot, késharc, pusztakezes harc, pusztakéz fegyverek ellen, utcai önvédelem, mindennapi eszközök használata önvédelemre.
- Te magad is elsajátíthatod, hogyan használj bármilyen kezedbe kerülő tárgyat önvédelemre.
- Megismerheted ennek a különleges harcművészetnek a történetét és filozófiáját, valamint harci stratégiáját és tanításait, melyek könnyen érthetőek és igazán realisztikusak.
- A könyvben ismertetett alaptechnikákkal már el lehet hárítani egy agresszív inzultust.
- A magabiztosabb fellépést megalapozza, ha tudjuk, hogy képesek vagyunk megvédeni magunkat, ezért már csak néhány önvédelmi technika elsajátítása után sokkal magabiztosabbá válhatunk!
- A könyvből megtanulhatjuk azt is, hogyan kerüljünk el egy veszélyes konfliktust.

A fektetett formátumú, 176 oldalas szakkönyv kialakításából adódóan lépésről lépésre könnyen követhető és érthető nyelvezettel, valamint átlátható képsorokkal segíti, hogy a leírt technikákat minél egyszerűbben és gyorsabban elsajátítsd. A mozdulatok mögött húzódó logika és filozófia mellett szintén ismertetve vannak az elengedhetetlenül lényeges Eskrima önvédelmi alapelvek, melyek lehetővé teszik, hogy a technikák valóban működjenek éles helyzetekben. Persze mindezek egységes és koherens rendszerben bemutatva, egészen az alapoktól a haladottabb technikákig.

„Végre egy használható önvédelemről szóló könyv! Az meg csak hab a tortán, hogy sok fegyveres önvédelem is le van írva.” H. Károly

„A közelemben sajnos nincsen Eskrima iskola, de a könyvből már hamar sikerült az alapokat elsajátítanom. Már a haladottabb technikákat is elkezdtük gyakorolni barátaimmal.” K. László

„Sajnos jelenleg nincs időm edzésekre járni, de nagy szükségét érzem, hogy legalább egy kicsit meg tudjam védeni magam. Már az első oldalak elolvasása után tudtam, hogy ebben a könyv segíteni fog.” M. Laura

„Már sok éve karatézok, és kicsit kungfuztam is. Az Eskrimára jelenleg nincs időm, de a könyvből legalább elkezdhetem.” M. János

„Ajándékba kaptam a könyvet, és ennek hatására kezdtem el eskrimázni. Tankönyvként használom a könyvet, és így sokkal gyorsabban fejlődök. Alig két hónap alatt már az első fokozatom megszerzésére készülök.” F. Ágnes

A szerzőről:
Az első magyar Eskrima könyvet Dankó Ferenc mester, Magyarország első számú és legmagasabb szintű Eskrima mestere írta, hogy minél több emberhez eljusson ez az egyedülálló Fülöp-szigeteki harcművészet és önvédelem. A debreceni csoportok vezetése mellett a Magyarországi Doce Pares Eskrima Szervezet és a Doce Pares Eskrima Eastern Europe nemzetközi szervezet vezetője és alapítója. Harcművészeti tanulmányait 14 évesen kezdte, és több stílust gyakorolt az Eskrima mellett: Kendo, Boksz, Kick-Boksz, Wing Tsun Kung-fu (ennek a stílusnak szintén mestere), Capoeira, Kyusho Jitsu, Brazil Jiu Jitsu. Az Eskrimán kívül még Zhineng Chikungot és Taijit is oktat, ami egy kínai öngyógyító, önfejlesztő, belső energiákat mozgató rendszer. (www.zhinengchikung.hu). Jelenleg az 5. dan tulajdonosa, és személyesen a Fülöp-szigeteki Központban az élő legenda, Dionisio Cañete nagymester előtt tett sikeres vizsgákat, akinek személyes tanítványa. Emellett még kétszeres Európa-bajnok, és hétszeres világbajnok.

Olvass bele a könyvbe:
1. kép, 2. kép, 3. kép, 4. kép, 5. kép, 6. kép, 7. kép, 8. kép, 9. kép, 10. kép,
11. kép, 12. kép, 13. kép, 14. kép, 15. kép

Megrendelem az „Eskrima Önvédelem Mesterfokon” című könyvet:
A könyv ára: 5000 Ft

Név:

Email cím:

Szállítási cím:

Számlázási név és cím, ha eltér a szállítási címtől:


Hogyan kéred a szállítást?
Postán ajánlva: 1400 Ft
Postán ajánlva, elsőbbségivel: 1650 Ft
Foxpost automatában: 1000 Ft (Szükséges hozzá kiválasztani és megírni az automata címét
csomagvarazslo.hu/automatakereso, és megadni egy telefonszámot, amire az értesítés érkezhet.)
form
Egyéb megjegyzés: form
Elküldés után kapsz egy visszaigazoló levelet, hogy a rendelésed beérkezett. Ezután kérjük, utald át a megfelelő összeget (5000 Ft + szállítási költség). Amikor megkaptuk az utalást, azonnal postázzuk a könyvet. (Ha nem kapnál visszaigazolást egy napon belül, írj kérlek a hungarydocepares@gmail.com email címre.)

Utalási cím:
Dankó Ferenc
14100213-27100249-01000008 (Sberbank)
Kérlek, a közleménybe írd be a neved, és hogy Eskrima Könyv!

Kapcsolat:
Dankó Ferenc, Eskrima mester 5. dan
Kelet-európai és magyarországi főinstruktor
2x Európa bajnok, 7x világbajnok
Zhineng Chikung & Taiji vezető-tanár, alapító, Okleveles természetgyógyász
+36 70 459 0763, hungarydocepares@gmail.com

Várjuk rendelésed!

Mabuhay